Årsmöte 2020

Som ni alla vet har vi en Corona-pandomi, ett virus som sprider sig okontrollerat över världen. Alla, Socialstyrelsen, MSB och Folkhälsomyndigheten, tror att detta kritiska läge vi är i nu kommer att pågå under en längre tid. Vi uppmanas att vara försiktiga, tvätta händer, inte vistas i stora grupper, hjälpa varandra, skolor stängs, gränser stängs m.m.

Med detta i åtanke har styrelsen för Västra Märsöns Tomtägareförening beslutat att skjuta upp Årsmötet den 3:e maj.

Vi frångår avsiktligt från våra stadgar  (§14 Ordinarie föreningsstämma hålls en gång om året före majs utgång), men efter kontakt med Bolagsverket är det inga problem att skjuta på årsmötet. Enligt lag ska mötet hållas senast sista juni, men i det kritiska läge vi har nu med Corona-viruset, är det OK att hålla det senare, allt enligt Bolagsverket.

Inom Västra Märsöns Tomtägareförening finns många äldre, och dessa är i riskgruppen. Vi vill på detta sätt prioritera välbefinnande och begränsning av smittospridning bland våra medlemmar.

Vi hoppas att alla förstår vårt handlande, i denna unika och kritiska situation. Vi ber också er som är förtroendevalda att uppehålla era uppdrag, tills nytt årsmöte har hållits. 

Styrelsen kommer att informera om ny tid för årsmöte via hemsidan och en skriftlig kallelse. 

Styrelsen

Västra Märsöns Tomtägareförening